2 generaties slaapexperts

Eigen productie in slaapcomfort

Gratis levering in Benelux

VIP – TAURUS Boxspring vana

VIP – TAURUS Boxspring vanaf 899€

  • DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • ALLE MATEN MOGELIJK
  • ANDERE STOFFEN & LEDERLOOK MOGELIJK
  • VARIANT MOGELIJKHEDEN: BOXSPRING, BOXSPRING MET OPBERGRUIMTE, HOTEL BOX
  • GRATIS LEVERING
  • HOGE KWALITEIT VOOR SCHERPE PRIJZEN
  • SET COMPLETE VANAF 899€

Over dit product

Een bed dat voor jou is gemaakt

Al meer dan 40 jaar zijn we de pioniers voor het verbeteren van de slaapkwaliteit met hoogwaardige matrassen. Ons nieuwste assortiment “VIP Slapen Boxspring met opbergruimte” heeft tot doel uw slaapervaring te verbeteren door de talloze slaaparrangementen mogelijk te maken die precies bij uw lichaam passen. Gebouwd met hoogwaardige materialen en toch goed betaalbaar, zodat iedereen de optimale slaapervaring kan hebben.

Talloze aanpassingen

We hebben een breed scala aan beschikbare voorraad, maar als u een bestaande configuratie wilt aanpassen of uw eigen configuratie wilt maken, bent u van harte welkom! Taurus wordt geleverd met tal van aanpassingsmogelijkheden. U kunt uw eigen matras maken door stoffen en leermaterialen te kiezen, evenals onze andere kleuropties. De bedden zijn verkrijgbaar in elke standaard Europese maat. Het bed wordt ondersteund door elegante houten poten met zachte kussens.

Opbergmogelijkheden

We hebben verschillende opbergmogelijkheden. U kunt kiezen voor Boxspring met opbergruimte, Boxspring set met spring boxen of Boxspring set met HotelBoxen. Gecombineerd met onze VIP Sleep traagschuimmatras, biedt het een ongeëvenaarde slaapervaring die precies bij u past. Antisliplaag in de bodem van de matras zorgt ervoor dat, in welke positie je ook slaapt, de matras niet een beetje verschuift.

Kom naar onze toonzaal

Alle bestellingen worden gratis verzonden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of bezoek onze winkel voor meer informatie over de aanpassingsmogelijkheden en installatiemogelijkheden.
Scroll to Top