2 generaties slaapexperts

Eigen productie in slaapcomfort

Gratis levering in Benelux

VIP – GelMemory PLATINIUM Matras

VIP – GelMemory PLATINIUM Matras

Op zoek naar een matras waarmee u een goede nachtrust krijgt? Zoek niet verder dan de Scarnatti™ Memory Foam-matras!

  • DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • ALLE MATEN MOGELIJK
  • GRATIS LEVERING
  • HOGE KWALITEIT VOOR SCHERPE PRIJZEN

Over dit product

7-Zone Support Foam: Elk deel van uw lichaam heeft een ander ondersteuningsniveau nodig. In plaats van alle lichaamsdelen met exact dezelfde druk te ondersteunen, geeft onze 7-zone ondersteuningstechnologie de juiste hoeveelheid ondersteuning aan elk deel van het lichaam.

Groene Thee Infusie: Groene thee infusie kalmeert de zenuwen en zorgt voor een positieve slaapervaring. Bovendien zal het voorkomen dat ongewenste geuren u bereiken terwijl u in slaap ligt.

Bamboo Charcoal Infused CoolGel: Een van de meest voorkomende problemen waarmee we tijdens het slapen worden geconfronteerd, is de cumulatieve lichaamswarmte. Vooral in de zomerdagen kan dit probleem het slapen moeilijker maken dan het beklimmen van de Mount Everest. Koelkristallen nemen de lichaamswarmte van je af en verspreiden deze van je af.

Bamboe Houtskool Infusie

Alle matrassen van VIP Slapen hebben een infusie van biologisch bamboe houtskool. Dit wonder van een deeltje voorkomt bacterie- en schimmelgroei en is tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk.

Koele gel-infusie

Alle matrassen van VIP Slapen hebben Cool Gel Infusion om de warmte die het lichaam tijdens het slapen creëert te reguleren om u een koele, comfortabele en optimale rust en herstel te garanderen zonder enige onderbrekingen.

Groene thee-infusie

Alle matrassen van VIP Slapen zijn voorzien van groene thee-infusie om te voorkomen dat u tijdens het slapen last krijgt van ongewenste geurtjes. Dit organische materiaal is ook hypoallergeen waardoor het veilig is voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Geen partnerverstoring

We slapen allemaal anders, sommigen van ons slapen nog steeds en sommigen van ons hebben de neiging om veel te bewegen tijdens het slapen. VIP Slapen-matrassen passen zich aan uw lichaam aan zodra u van slaaphouding verandert of opstaat, zonder dat dit enig effect heeft op uw partner.

3D ademende stof

De VIP Slapen matrassen zijn uitgerust met elegante, hoogwaardige en comfortabele 3D ademende stof. Deze stof creëert kleine luchtbellen tussen jou en de matras. Deze luchtzakken helpen bij de warmteverdeling en de luchtcirculatie tussen het lichaam en de matras.

Wasbare hoes

VIP Slapen matrassen zijn uitgerust met een elegante, hoogwaardige, comfortabele en wasbare hoes. Wanneer u van plan bent de matrashoes schoon te maken, ritst u de hoes eenvoudig van de zijkanten los en verwijdert u hem. Zodra de hoes uit de wasmachine is en volledig is gedroogd, ritst u hem gewoon terug en bent u klaar om te gaan.

Geweldig voor alle soorten slapers

VIP Slapen matrassen bedekken alle delen van uw lichaam met de juiste hoeveelheid ondersteuning. Het maakt niet uit hoe je slaapt, op je buik, op je rug of zijwaarts. VIP Slapen matras zal u altijd het maximale comfort bieden.

OEKO-TEX Standard 100

VIP Slapen-matrassen zijn OEKO-TEX Standard 100-gecertificeerd, wat betekent dat alle onderdelen van de matras (bijv. draden, schuim, stof enz.) zijn getest op tal van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid en alle tests hebben doorstaan. Dit betekent dat de matras en alle onderdelen ervan 100% onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Deze tests worden minstens één keer per jaar uitgevoerd om de veiligheid van de consument te garanderen.

Wij geven om u en het milieu

Bij VIP Slapen zijn we er trots op dat al onze producten veilig zijn voor schadelijke chemicaliën en deeltjes en dat ze ons milieu niet schaden terwijl ze worden geproduceerd en gebruikt.
Daarom werken we samen met twee toonaangevende certificeringsorganisaties om ervoor te zorgen dat al onze producten veilig te gebruiken zijn en het milieu niet schaden.

CertiPUR-US

Alle matrassen van VIP Slapen zijn CertiPUR-US-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke chemicaliën of zware metalen bevatten die kanker of andere genetische problemen kunnen veroorzaken bij pasgeborenen, vrij zijn van deeltjes die schadelijk zijn voor kinderen, de ozonlaag niet beschadigen terwijl ze worden vervaardigd en voldoen aan de vereiste normen voor de kwaliteit van de binnenlucht.

Scroll to Top