2 generaties slaapexperts

Eigen productie in slaapcomfort

Gratis levering in Benelux

RENA Traagschuim ALOEVERA INJECT Matras

RENA Traagschuim ALOEVERA INJECT Matras

Over dit product

GEL-TECH INTENSE

De GelTech wierook bestaat uit 3 grote pijlers. De onderlaag die dient als stabilisator in een geprofileerde hoge dichtheid. AquaPur met uitzonderlijke ventilatie-eigenschappen en opgerolde open midden structuur. De middelste laag bestaat uit een ViscoPlus elastische laag met een hoge dichtheid en drukontlastingsniveau. Voor de toplaag gebruiken we een zone Hydro-Inject van GelTech die dermatologisch getest en goedgekeurd is door de EEG.

FRESHGEL

FreshGel matras met innovatieve Gel-Micro capsules en zilver nanotechnologie. Geprofileerde koudschuim basis in hoge densiteit met als drukverdelende laag een Zilver geïmpregneerd visco schuim. De nanotechnologie van zilver zorgt ervoor dat deze matras volledig anti bacterieel en huisstofmijt vrij is. Voor de FreshGel matras gebruiken we als boven-taag een gepatenteerd FreshGel materiaal met volledige open celstructuur, die ervoor zorgt dat de luchtcirculatie voor 200% geoptimaliseerd wordt. FreshGel is een op waterbasis schuim met natuurlijke oliën die micro capsules bevatten van gel.

BODYSENSE

De BodySense heeft een innovatieve basis, gecreëerd uit verschilende voorgevormde geoprofiilerde openceistructur schuimen met elk hun densiteit en specifieke eigenschap. Hierboven gebruiken we verschillende hardheden van het vernieuwde ultra density VescoPlus. Combinatie van deze 2 hoge densiteit materialen zorgt niet alleen voor een uitermate zachte support maar ook voor een zeer ademend karakter met lange levensduur. De ultieme bovenlaag is een 2cm Hypersoft Cocco Foam, deze, vernieuwde bovenlaag geeft een enorm elastisch effect met sterke ventilerende eigenschappen.

Een matras die buitengewoon ligcomfort biedt, zwevend ondersteunend effect doordat elk materiaal zijn werking doet van zodra druk wordt waargenomen.

VISCOCELL

Onze Viscocell matras is gemaakt van geprofileerd HR schuim met daarboven een royale laag GelMemory/visco.

Dit bijzondere schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam waardoor er een optimale drukverdeling ontstaat zonder drukpunten.

ALOEVERA INJECT

Levensduur van de Aloë Vera Inject is buitengewoon. dit dankzij de gebruikte densiteit in da materialen hoogstaande kwaliteit en het Homogene proces door productie in aan mal. Deze matras is onvergelijkbaar met alle andere matrassen de uit een gesneden en verlijmd proces bestaan. 25 jaar garantie prorata.
Scroll to Top