2 generaties slaapexperts

Eigen productie in slaapcomfort

Gratis levering in Benelux

NEXT Traagschuim Matras

NEXT Traagschuim Matras

De keuze voor luxe en innovatie in bed.

Over dit product

1e luxe matras online

Zacht genoeg om de morfologie van uw lichaam te respecteren en tegelijkertijd een goede ondersteuning te bieden, is Next Matt ontworpen om u 100% persoonlijk slaapcomfort te bieden.

10 lagen van geluk

Product van innovatie, Next is geboren uit de combinatie van onze nieuwste generatie vormgeheugenschuim en schuim met hoge veerkracht. 10 lagen kwaliteit en comfort om u de beste nachtrust te geven

De gezondste

Voor optimale frisheid en hygiëne hebben we onze matras versterkt met onze innovatieve oplossingen tegen nachtelijk zweten en microben.

100% persoonlijk slaapcomfort

Door de uitgebalanceerde druk op de lichaamsdelen en de perfecte onafhankelijkheid van slapen kan iedereen zijn plaats op een enkele matras maken volgens hun morfologie zonder zijn partner te storen of gestoord te worden.

Een VIP welkom voor je lichaam

Ons innovatieve traagschuim volgt de vormen van het lichaam in elk van je posities tijdens de slaap zonder weg te zakken en garandeert optimale elasticiteit met een latexgevoel.

Ultra-ademhaling

De schuimstructuur met open cellen geeft de matras een ultra-ademhalingsvermogen en maximale luchtcirculatie. Geventileerd door ventilatiekanalen, is de Next ook een ultraademende matras, die ideale warmte in bed garandeert.

Verstelbare matras

De volgende is een matras die compatibel is met verstelbare bodems, zoals een elektrische boxspring of een relaxboxspring.

Verstelbare mest

Springbox of stoffeerder

Kistensproeier op aarde

Vloerboxer of platform

Scroll to Top