2 generaties slaapexperts

Eigen productie in slaapcomfort

Gratis levering in Benelux

Next Kussen

Next Kussen

Het vormgeheugenkussen past perfect bij je gezicht met goede ondersteuning om je de beste nachtrust te bieden.

Over dit product

De één-op-één van je dromen!

We hebben een kussen met vormgeheugen gecreëerd dat perfect aansluit bij uw lichaamsbouw met goede ondersteuning, die «nooit slaapt» en die op zoek is naar al uw bewegingen om u de beste nachtrust te bieden.

Niet te hard en niet te zacht

Ontworpen met SILVEROPEN, vormt ons kussen perfect naar de morfologie van uw hoofd, nek en wervelkolom, ongeacht uw anatomische positie tijdens de slaap. Het verwijdert dus het ongemak veroorzaakt door slechte houdingen en biedt effectievere ondersteuning dan veren of vezels.

Een koel hoofd

Ons kussen bestrijdt nachtelijk zweten dankzij de innovatieve oplossing van TempeNature-nanotechnologie en de honingraatstructuur van ons schuim, waardoor een uitstekende ventilatie van de lucht wordt gegarandeerd.

Een natuurlijk hygiënische slaap

De zilverionen die we in ons schuim hebben geïntegreerd, bekend om hun anti-allergische, antibacteriële en anti-acaran eigenschappen, zorgen voor een uitzonderlijke natuurlijke slaaphygiëne en een rustige nacht dankzij de antistress-effecten van geld.

Een envelop in Coolmax

De hoes van ons kussen is gemaakt van Coolmax, een zachte en ademende stof, van nature hypoallergeen, anti-acarisch en antibacterieel.

Een kussen dat nooit vervormt

De goedkoopste kussens beloven je altijd maximaal comfort maar geven weinig om duurzaamheid. Een kussen heeft echter de neiging om snel plat te worden.

KLASSIEK GEHEUGEN

VS

NEXT KUSSEN

Daarom hebben we comfort en duurzaamheid gecombineerd om u een onuitwisbaar kussen te bieden. De uitgevoerde tests bevestigen dat het Next-kussen 50% meer weerstand heeft in vergelijking met conventionele memory-kussens, waardoor een gebruik van minimaal 2 jaar wordt gegarandeerd.
Scroll to Top